Never be less than Fabelous

Fabel Media feirer 10 år!

”Hand shakes er passé. Vi driver kun med klemmer – og et møte uten latter er et mislykket møte"

Året er 2012. Tvillingene Rudi og Dani Rossbakk Nordbøe og barndomskompis Ruben Omdal har kommet seg gjennom treårig bachelor innen fjernsyn og multimedieproduksjon på UIS. Kjedelige fag og daffe dager resulterte i en felles enighet om å aldri ha det kjedelig på jobb. 

«Man kan jo ikke leve livet sitt slik. Det er bedre å være 50 år og ha satset alt - enn å være 50 år med en kjedelig jobb helt uten kontakt med skaperkraft og motivasjon. Vi oppdaget fort at studiene hadde en overvekt av nyhetsbransje fokus og at det fantes et stort potensial i markedet for å nå små og mellomstore bedrifter», forteller Rudi. 

“En samtale over et halvt-horn med ost og skinke i kantina på UiS, resulterte i at vi gønnet på og sendte inn registreringsdokumentene 01.12.2012», sier Ruben.

 

Fast forward til dagens dato og året 2022. Rudi, Ruben og Dani kaller seg ikke ledere, men medmennesker og familie. Nye kunder er relasjoner som ikke har blitt til vennskap enda. 

Gjester som entrer de stemningsfulle lokalene hos FOMO på Forus, kjenner fort på inkludering, takhøyde og en sjelden kollegial nærhet. Følelsene ligger tykt utenpå, noe som kanskje er Fabels største styrke når man skal vekke engasjement og formidle følelser for andre. 

«Vi er så takknemlige». Dani tørker en tåre i øyekroken, uten å forsøke å skjule det. «Vi er 35 år og har oppfylt drømmen, 15 år før tiden». 

Det blir stille et lite øyeblikk.

«Det har kostet», supplerer broren. «Alle som kjenner oss og er glade i oss vet hvor hardt vi har jobbet og hvor mye vi har ofret. Opptak når vær og forhold tillater det, som ofte har krasjet med middag med svigers, date med kjæresten, jul og etterlengtede ferier.»

Redigering hele natten fordi det ikke er et alternativ å ikke levere. Lange timer, men alltid sammen og alltid med støtte fra hverandre. Kapasiteten blir enorm når man selv styrer rammene rundt det man driver med. 

De som kjenner gründerne, vet at de alltid har likt kreative fag og det å skape noe med hendene. De har alltid løpt den ekstra milen og alltid levert solide resultat, på tiden. 

Rudi og Dani har vokst opp i en gründerfamilie på Vassøy. Det samme har Ruben som kommer fra en hardtarbeidende entreprenør-familie i Sandnes. I dag er Fabel Media et “creative powerhouse”, med alle fag representert. Mye skjer og veksten fortsetter. 

 

«Fabel Media består idag av flere som jobber sammen og styrer skipet i riktig retning, som et team. Det er dette vi elsker. Tenke kreativt. Skape. Produsere. Kjenne på stemningen. Løfte følelsene.» sier Dani.

Ruben supplerer: «I vekst er det viktigste å beholde kulturen og verdiene i selskapet. Dette vil vi aldri på kompromiss med. Fabel skal alltid være kjent for folka bak produktet vi leverer. Målet er alltid at vi skal være et friskt pust i hverdagen til kundene vi jobber med. Vi har hele tiden vært en vennegjeng som driver en bedrift. Den dagen vi slutter å ha det gøy på jobb, finner man ingen på dette kontoret.»

 

Hos oss er alle kunder like viktige, uansett størrelse på firma og budsjett. Vi er først og fremst mennesker, alle sammen. Vi tror på at god energi, skaper mer god energi. Kunder velger oss på grunn av relasjonen og opplevelsen, i tillegg til at vi leverer et kick ass produkt.» Rudi er tydelig i beskrivelsen av hva som er viktig for dem. Fabel har en unik vinkling på det hele – takknemlighet til livet og en stor dose humor. «Vi klarer å le av det meste», smiler Dani. 

 

Lørdag arrangerte Fabel Media et stort 10-års jubileum med 150 gjester, på hjemmebane hos FOMO i Sandnes. Det ble en følelsesladd kveld for både gode kunder, ansatte  - og nyansatte. Det stemmer, flere nye ansatte. Fabel Media utvider med to nye avdelingskontor, både på Sørlandet og i Oslo. Med satsning mot flere områder skilter Fabel nå med dyktige kreatører og ekspertise innen live produksjon, utvikling, web design og digital markedsføring - hvor alle jobber i team.

Se aftermovien fra


feiringen!
Filmer fra festen
Fabel 10år
Ingen Fabel uten våre ansatte
Morsomme Øyeblikk
Takk til våre queens