Gir oss et helt nytt moment!

Oppkjøpet av Kameraproduksjon vil gi Fabel Media en unik posisjonering med mulighet for enda smartere, råere og helhetlige løsninger for våre kunder, sier daglig leder Rudi Rossbakk Nordbøe.

Fabel Media har lenge hatt at godt samarbeid med Kameraproduksjon, som har vært ledende innenfor tv- og liveproduksjoner.

Styrker oss betraktelig på live-sendinger

- De har lenge vært framregende på alt som foregår live, som avvikling av konserter, sportsproduksjon, festivaler, konserter, events, konferanser - ja, alt fra digitale møter til kringkasting og tv-studio, kan Rossbakk Nordbøe fortelle.

Les også: DMC og Fabel Live med stor produksjonskontrakt for TV2

En satsing. To selskaper. Tusen muligheter

Oppkjøpet er en satsing som innebærer etablering av søsterselskapet Fabel Live.


- Fabel Media og Fabel Live er nå to selskaper under samme paraply. Når vi nå forener våre ambisjoner og vår faglige kompetanse, forløser vi enda mer kreativitet og vil bli i stand til å levere mulighetspakker vi tidligere ikke turte å drømme om, sier han og legger til:

- Helge har lenge vært framregende på alt som foregår live, som avvikling av konserter, sportsproduksjon, festivaler, konserter, events og konferanser.

Les også: Hils på kreativ leder og ny partner i Fabel Media

Helge M. Fjogstad (nr. 2 fra venstre) skal lede Fabel Live sin satsning.


Suksessynergier


- På den ene siden vil kameraproduksjonen bli enda råere, bedre og større. På den annen side vil Fabel sin kompetanse på branding- og merkevarebygging, konseptutvikling, markedsføring og innholdsleveranse styrke live-konseptene. Begge selskapene vil profittere på hverandre og gi kundene enda flere muligheter.

Besøk Fabel Live

Se aftermovien fra


feiringen!
Filmer fra festen
Fabel 10år
Ingen Fabel uten våre ansatte
Morsomme Øyeblikk
Takk til våre queens
Andre aktuelle saker