Careers

we need more fabelous people

Er du teknisk interessert i lyd og bilde?


Fabel Media fyller 10 år. Vi opplever eventyrlig vekst og satser innen flere områder, i tråd med våre kunders ønsker og behov.

Ett av våre kompetanseområder er TV- og videoproduksjon for konserter, studio, sport, konferanser og webinarer. Vi leverer til nasjonale kringkastere, bedrifter, produksjonsselskap og arrangører - via tjenester som livestream, LED-skjerm, opptak til redigering og direktesendt TV. NRK, TV2, Discovery, Norges Skiforbund og Utopia er blant våre viktigste kunder.

Vi satser ytterligere innen live produksjon, installasjon og salg av materiell for mediebransjen. Tekniske vidundere skal jobbe sammen for å utvikle organisasjonen og skape uforglemmelige arbeidsdager med høyt tempo og nedpå holdninger. Vi skal vokse i takt med økt bredde av produkter og tjenester, både innen salg, installasjon og live produksjon.

Vi trenger deg som er:

  • Servicetekniker og genuint teknisk interessert i lyd- og bildesignaler. Du får frysninger i trynet av ord som kabler, signaler, bokser, lodding og BNC-plugger. Du blir ansvarlig for installasjon, service og vedlikehold av utstyr på vårt verksted. Du får ansvar for varelager og salgsmateriell.  Vi ønsker at du i tillegg bidrar på avvikling av live-produksjoner.
  • Teknisk leder med erfaring innen broadcast og flerkameraproduksjon med høy kompetanse på signalflyt og systemer. Du vil være ansvarlig teknisk leder på produksjoner og for crew ute i felt. Du holder kontroll på produksjonsutstyr og teknologi i bedriften. Du vil også være vårt ansikt utad mot kunder og planlegge prosjekter, samt designe og utvikle produksjonstekniske løsninger.

Vi skal være ledende i vår bransje og skille oss ut. Våre leveranser og stemningen i alt vi gjør skal føre til at kunder og ansatte føler seg FABELOUS. Vi leverer høy kvalitet i alle ledd, både teknisk og innholdsmessig.

Kulturen vår motiverer oss mot felles mål. Hos oss er man en del av et team, en familie. Personene vi ansetter skal føles som en ekteskapelig match uten høy skilsmisserate. Vi verdsetter ærlighet, åpenhet, humor og inkluderende holdninger.

Føler du at dette treffer deg både i hjerteroten og i teknikerhodet? Send oss en mail på maiken@fabelmedia.no så tar vi en prat!

Fabel manifesterer herved vår nye Web Ninja for Frond End Magic💥

🤤Vi craver en New Web Kid in Town på laget. Du er rå på ccs, html og javascript. Du er en ninja når det kommer til personlig driv og det å kunne ta et prosjekt fra A til Z - og aller helst til Å.

🦋Du sprer vingene dine på reisen fra planlegging og design til utvikling og ferdigstilling. Gjerne med Webflow og Wordpress som transportmidler mot mål. Målet er alltid en god følelse – og en happy kunde.

🚀Hos oss er fornøyde kunder et resultat av Fabelous ansatte. Vi er alle ulike potetsorter og swiss army knives (velg tittel etter humør/aggresjonsnivå). Vi verdsetter dårlig humor og inkluderende holdninger.

❤️‍🔥Vi kjenner alle til hverandres kjærlighetsspråk og klemmer varer i minimum 5-10 sekund. Det er påkrevd å kunne gjemme seg bak headset og solbriller og kaste dart piler ved behov for kreativ forløsning eller annen type utløp.

👼🏼Som person er du ambisiøs som oss, du liker å ha det gøy, du tar ikke deg selv høytidelig og du er enig i at veien til et rått produkt er gjennom konstruktiv feedback - hvor man evner å betrakte sitt ego fra utsiden.

🤓Du verdsetter god energi, latter og en avslappet kontorsetting samtidig som du trives med å jobbe strukturert og konsentrert når det koker med deadlines.

🕺🏻Riktig vibe er viktigere enn alle andre adjektiv og kategoriseringer. Føler DU at dette viber så inviterer vi deg til å søke.

🌇Vi har nyoppusset space i regionens mest populære kontorfelleskap, FOMO i Grenseveien på Forus.

📲Send en mail til Operations Guru & Vibe Manager Maiken på maiken@fabel-media.no hvis du kjenner at det rykker på en god måte.

Vi fables!💥